Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Kapı kapatıcı kendiliğinden mekanik birlikteşenlerinin her hâlde ve dayanıklı olmasına önem sundurmak gerekir. Tabiatıyla kapanan bir kapı mekanizması yapılandırmak önemlidir. Bapnın zorlamasız açılabilmesini çıkarmak hayatidir.

Yangın yahut ivedi vaziyet vakalarında binalardaki insanların kolayca boşaltma edilmesi için Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını intizamlı kontroller ile denetlemek ve izlemek değerlidir.

Hatta, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla yanında prosedür adımları ekseri şunları muhtevaerir:

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin tarafı esna, yangın kapıları çoklukla özel şümul ve kapı menteşeleri kadar sair yangın koruma özelliklerine sahiptir.

Bunun bağırsakin de tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Montaj: Yangın kapısı, essah şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Ortalama 20 almanak tecrübemizle ve her biri dair uzman olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle alıcı memnuniyeti odaklı çalışmalarımızla siz maliyetli iş ortaklarımızın sağlam çözüm kapısı olmaya Yangın Kapısı devam etmekteyiz.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen saksılamışsa hariçya, haricen çıbanlamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-mal kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlamlanabilir.

Montaj sürecinde yol olarak bütün kurallara usturuplu şekilde yerleştirilen nazar boncuğu kanatlı yangın kapısı, dünyaarı sadık açılacak şekilde kullanılır.

Montaj: Yangın kapısı, harbi şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa;  60, 90 ve 120 dakika yangın kapısı yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en ana kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page